De Reprise

Diep in het verleden van dit seizoen, toen vooruitzichten nog goed, weides groen en vriendinnen onbevlekt waren, trokken vier LOSsers naar Hoogeveen voor een opvoering van een spektakelstuk. De Hoogeveners werden de KNSB-cup uitgeknikkerd met een 4-0 die niet de hele avond in de sterren stond, maar wel gestalte kreeg. https://www.los-groningen.nl/de-autovergadering/

Hoezeer leek deze avond op de vorige. Renze werkte en Chauffeurde langs Groningen en Drentse gehuchten. We aten in een locaal top-etablisement. Berghuis en Lambrechts kruiste de degens in een 6.h3 Najdorf. Renze had veeeeel meer tijd. Bord 4 (haha) voelde niet altijd even overtuigend.(haha) Bord 3 kende zijn opening.

De teamleider won als eerste. Al was het nu Ernst-Jan (haha) met een streepje (hahaha) en niet Arjan. Wat een (haha poepoe) partij.

De Najdorf kende dezelfde uitslag, maar minder diepe afgronden waar langs gemanoeuvreerd hoefde te worden. Ook werd er minder gerookt. De verbetering waren doorgevoerd in deze uitvoering.

Groen zonder vrees speelde naar voren. Hield de druk erop en de structuur in tact. De lonkende tegenkansen deerde hem niet. De klok deerde zijn tegenstander wel. In de tactische verwikkelingen was er een duidelijke winnaar.

Renze was weer niet als laatste klaar. De conversie was zowel sterk als wiebelig ogend voor de medespelers. Van moe naar fris, in 1 uitslag.

Uit onderzoek blijkt dat Rozeierkoeken goor zijn en LOS met 4-0 wint in Hoogeveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *