Het was weer reuze gezellig

Los speelt een fantastische wedstrijd tegen Apeldoorn
Meneer de groot was jarig, dus groot feest in de GSV, eerst lekker uiteten bij de mexiaan, lekker potje kaarten praten over het leven, genieten van het samenzijn. Bij de GSV aangekomen lekker mexen. Dijksrta dobbelt echt als een mietje en nam om 2 uur de ratten taxi. Koen daarentegen was in topvorm en bleef maar gaan, het bierpongen waagde hij zich niet aan. Ikzelf speelde samen met een oude bekende die volgend jaar gaat trouwen. Maar wat een drank, het was allemaal niet best.
Henkie weet echt wat hostmanship is, hij verzorgt je beter dan in een 5 sterren hotel, lekker ontbijtje. Reuze fijn, lekker braakje en gaan. 12:00 stukken klaar zetten en feest. Bord 6 was een leeg bord omdat een teamgenoot van Apeldoorn pas overleden is, wij waren zo netjes om dat bord ook leeg te laten. Dan het schaken, wat was dat schaken fijn en mooi, lekker schuiven schuiven tja tijd voor remise, op bord 1 met zwart lijkt mij prima. Gelukkig hadden mijn teamgenoten meer zin om te schaken. Matthijs verzorgde de lekkere biertjes en we mochten genieten van een prachtige wedstrijd.
Koen speelde volgens eigen zeggen niet zo goed, ik vond koen heel goed, opening perfect daarna wat minder en dan toeslaan trots! Groen speelde zoals groen dat kan, zuiver scherp aanvallend en kaboem, het was genieten voor de neutrale fan. Frits op bord 4 speelde op zijn Frits klein plusje bij goed spel remise maar ja frits is altijd beter dan de tegenstander. Hendrik, wat speelde jij goed, of nouwja ik vond van niet, maar jij zei van wel, dus dan geloof ik maar. Het eindspel vond ik reuze spannend. Zoals Hendrik het zelf omschrijft Briljant eindspel. Paard op c2 onderschat door alle teamgenoten bleek winnaar. Pastoor speelde op bord 7 een prachtige pot, vooral Dame e8 was een zetje om in te lijsten, we zijn trots op je! De 2000 is binnen handbereik, als je zo blijft spelen komt dat helemaal goed! Dokter op bord 8 speelde een hele strakke pot. Zoals Matthijs aangaf Tjaart staat toch straal gewonnen? Is alsof je een klein poesje wurgt.
Teambaas arjan had ook nog een mening: Vet brak door Henkie die de hele tijd 100 met snuif liep te roepen bij het mexen. Mathijs gaf het volgende aan : Bier smaakte al vroeg goed. Een voor een werd men dorstig en dat is leuk
We zijn lekker gaan eten bij: Hock Sieng Vismarkt 18.45 uur

Paul tV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *